Overvåkningskamera og internovervåkning

ITV – ditt eget Intern TV

Kort fortalt, dette er det de flest mener når de snakker om kameraovervåkning.
Dette består gjerne av en server eller spesialisert opptaks-enhet, IP kameraer tilpasset dine behov koblet via et lukket IT nett, kablet eller trådløst.
Større bedrifter og organisasjoner har gjerne en vaktstasjon hvor de overvåker skjermer og system i real-tid. Mens de fleste ellers har en skjerm stående der det passer best. Det kan være koblet til Internett og da styres via ekstern PC, smarttelefon eller nettbrett. Eller, vi kan styre det for deg. Se Boschfilmene nederst på siden for lett innføring i hva vi snakker om.

Det finnes en mengde overvåkningskamera er, noen har IR-lys og «ser» i mørket, mens andre har lysforsterkende løsninger. Du kan få kameraer som er spesialiserte på å lese bilskilt. Kort sagt du får et kamera til alle mulige utfordringer. De fleste har en viss oversikt over hva de skal bruke sitt kamerasystem til, det kanskje ikke alle vet er at man kan sette opp systemet som en alarm hvor softwaren selv kontakter deg med beskjed om at noe skjer. Dette gjør det mulig å være litt mer pro-aktiv ang hendelser. Ta kontakt med oss for å løse dine behov.

Short Kamera

Er å se i mørket viktig for deg?

Trenger du å sikre dine eiendeler?
Kontakt oss på tlf: 977 31 010 eller send oss en melding.

Navn*

e-post*

Overskrift

Melding

Diskret eller preventivt system

Utfordrende lysforhold

Spesielle sikkerhetsbehov